Ultima

2007 - ULTIMA podruhé na scéně - 10.10. 2007

DĚJSTVÍ DVANÁCTÉ: Sezona 2007

leaDr. a Vojta finálně dopomohli České Lípě k udržení ve druhé lize, Vojtajako druhý a leadr. jako třetí nejlépe bodující závodník...Ultimo po návratu dopomohl Slavii k druhému místu v Extralize, Zdenda zase Jablonci k udržení v lize první. Ivča se stala několikanásobnou mistryní, vicemistryní a vicevicemistryní ČR v trojskoku.

DĚJSTVÍ JEDENÁCTÉ: MČR v atletice 2007, Třinec
Ultima poprvé na MČR va atletice. Dlouhá cesta štafety do Třince přes všechna nominační kriteria!!! Návštěvou pátečního festivalu Noc plná hvězd jsme se uvedli do zenitu, aby nejdříve leaDr. obsadil neskutečné 10.místo v triplu a Ultimo flek 9. Martin Červ tým nezradil a dostavil se osobně autobusem, takže hvězdná štafeta ve složení leaDr., Vojta, Stýf a Červ mohla uzmout neskutečnou sedmou pozici v republice. Co následovalo v noci plné hvězd není třeba komentovat!!!

Video ze štáfle:

DĚJSTVÍ DESÁTÉ: Přebor Prahy jednotlivců
Do Přeboru zasáhla zejména neporazitelná Ultimátní štafeta, kde zaleaDr.a musel zaskočit Stýf. Každopádně ve složení, Stýf, Vojta, Červík a Methal obsadila vynikající 7.flek a je v plné přípravě na Republiku LeaDr. 2.v triplu za 14,28, ovšem jsa narván ladí nyní po pražských pohostinstvích.

Video z přípravy finišmena:

DĚJSTVÍ DEVÁTÉ: Sezona 2007
Ultima nestaví letos atletický tým, leaDr. a Vojta hostujou v české Lípě, NTB posílena o Ivču, Zdenda skáče za Jablonec a Ultimo jest na študiích v Itálii, ale vrátí se na mistráky.

DĚJSTVÍ OSMÉ: MČR v hale 2007
Ultimo získává coby člen NTB druhej flek na MČR v hale za 15,10, Zdendis skočil ometřík méně, leaDr. celou sezonu narvanej.

 
 
 
 

Přidat komentář

 
 
 

 
 
 

Komentáře

 

Naši partneři

KICKBIKE
 
E-kolobezka.cz
 
COLLM
 
BBBart
 
Pavlína Soukupová
 
KICK FRANCE 2013
 
 
 
2014 © ULTIMA K.LAP TEAM | designed by AG25